Drømmer du om nye, skræddersyede gardiner?

bestil gardinbus

Trænger du til nye gardiner derhjemme? Er du bare ikke gør-det-selv-typen, og synes du bare, det er svært at overskue projektet? Eller trænger du til, at et par professionelle øjne vurderer din gardinsituation og giver dig kvalificeret rådgivning på farve- og materialefronten? Så er det heldigt, at du kan ringe efter en gardinbus. Gardinbussen kommer hjem til dig og sikre dig gardiner, som er skræddersyet til netop dit hjem og passer til din indretning og personlighed. 

Gardinbussen kommer hjem til dig 

Det kan være utrolig svært at købe nye gardiner. Der er et utal af forskellige gardintyper, man kan vælge imellem i dag, og der er endnu flere farver og materialer, som du skal tage stilling til. Det kan være svært at huske alle detaljer, når man står i gardinbutikken. Man skal have de helt rigtige mål, og det kan være svært at vælge den helt rigtige farvenuance ud fra de billeder, man har taget med sin telefon. Gardinbussen har til formål at gøre det meget nemmere for dig, når du skal købe gardiner. Gardinbussen kører i hele landet og kommer hjem til dig, når det passer dig. Det sikrer den bedste løsning, når du skal vælge de helt rigtige gardiner, som passer til netop dit hjem. Du starter dit gardineventyr med at booke et første, uforpligtende møde med gardinbussen. Herefter går der ikke lang tid, før du bliver ringet op, og det første besøg af gardinbussen er aftalt. Du skal ikke gøre andet end at være hjemme, når gardinbussen kommer forbi. Hvor lang tid der går, før dine nye gardiner er syet og monteret, afhænger i høj grad af, hvornår du har tid til besøg af gardinbussens eksperter.   

Gardinbussen hjælper med det hele 

En af fordelene ved at ringe efter gardinbussen er, at du får hjælp af eksperter hele vejen. Fra det øjeblik du bestiller et uforpligtende første besøg, til din gardiner bliver sat op og rettet til. Gardinbussen besøger dig og giver dig kvalificeret rådgivning i dit hjem. Det betyder, at du får lige præcis de gardiner, som passer til dine rum, dine møbler og til dit temperament. I dag findes der rigtig mange typer gardiner: foldegardiner, lamelgardiner, almindelige persienner, træpersienner, rullegardiner, plisségardiner, helt almindelige stofgardiner og mange flere. Du kan også få særlige bæredygtige gardiner eller solafskærmning. Gardinbussens eksperter hjælper dig med at vælge den gardintype, der passer til dig. De rådgiver dig også i valg af materialer og farver. Faktisk medbringer gardinbussen altid et stort udbud af materiale- og farveprøver, så du selv kan mærke kvaliteten og matche farver. Når du ved, hvilken type gardiner du vil have, måles der op. Herefter bliver gardinerne syet. Sidste skridt i dit gardinkøb er, når gardinbussen kommer igen for at montere de færdigsyede gardiner. Fordelen ved, at du ikke selv skal montere gardinerne, er, at gardinbussens personale nemt og hurtigt kan tilrette gardinerne på stedet. Gardinbussen gør det nemt for dig og er den ultimative løsning for dig, der ønsker at få dine egne skræddersyede gardiner.