Find mineralolier af høj kvalitet til dine vakuumpumpe

  • Redaktion
  • 02/01/2022
  • Kommentarer lukket til Find mineralolier af høj kvalitet til dine vakuumpumpe
Mineralolie til din pumpe

Har du brug for et kvalitets-smøremiddel til din vakuumpumpe? Så læs med her.
Vakuumpumper har mange anvendelsesformål – både i den private husholdning og industrien. De fleste privatforbrugere kender allerede vakkuumteknikken fra mere simple husholdningsmaskiner som vakuumpakkere og lignende. Et vakuum bliver dannet ved, at luften trækkes ud af et bestemt rumfang. Det kan både være en fordel med hensyn til at pakke indholdet helt tæt samt til at opretholde en bedre holdbarhed på indholdet, såsom fødevarer. Vakuumpakning har været særligt populær inden for gastronomiens verden, både hos amatør- og professionelle kokke.

Vakuumpumper anvendes som nævnt også i stor stil til de noget større industrimaskiner, eksempelvis inden for medicinalindustrien. Har du brug for en ny vakuumpumpe eller smøremidler som mineralolier af en rigtig god kvalitet, kan du kontakte den danske virksomhed Granzow A/S – en af Danmarks førende leverandører inden for området. De har tilmed en årelang erfaring.

Mineralolie til din pumpe

Hvem er Granzow A/S?

Granzow A/S er en dansk virksomhed, hvis historie går tilbage til 1935. De har specialiseret sig i bl.a. trykluftsanlæg og dertilhørende udstyr og services til industrien. Samtidig med udviklingen af topmoderne løsninger har det erfarne team også valgt at fokusere på energioptimerede og miljørigtige produkter.

Et af kerneprodukterne i Granzows varesortiment er smøremidler til vakuumpumper, såsom mineralolier. De skal opfylde en række høje krav, så de opretholder en stabil viskositet. De skal endvidere have optimale smøreegenskaber samt være modstandsdygtige over for revner ved større mekaniske belastninger. Det er derfor også vigtigt, hvordan mineralolien bliver forbehandlet og sammensat.

Mineralolierne fra Granzow A/S bliver udvundet fra råolie, og de opretholder den absolut højeste kvalitet, så de smører dine vakuumpumper på bedste vis. Granzow A/S lagerfører deres olier i et stort antal mål, og du kan derfor uden videre oprette specialbestillinger. De lagerfører desuden en række andre former for smøremidler, bl.a. syntetiske olier.

Hvor ofte skal du udskifte din mineralolie?

Der findes ikke noget entydigt svar, men som udgangspunkt holder de syntetiske olier en smule længere end mineralolier. Det skyldes primært, at denne type smøremiddel har mere ensartede og stabile egenskaber end mineralolier. De skaber derfor også mindre friktion, hvorfor energiforbruget vil være mindre.

Syntetiske olier med specielle tilsætningsstoffer er ligeledes mere modstandsdygtige end mineralolier. Der er dog en række faktorer, der kan spille ind på holdbarheden. Det gælder bl.a. temperaturintervallet. Ifølge Granzow A/S kan mineralolier klare en temperatur på max. 80 °C, hvorefter en temperaturstigning à 10 °C forringer olielevetiden med 50%. De syntetiske olier kan håndtere noget højere temperaturer.

Et velassorteret sortiment til industrien

Granzow A/S har et velassorteret sortiment til industrien, hvad enten du søger pumper, kompressorer, generatorer eller automatik-produkter. Du kan læse mere om cases direkte på hjemmesiden, ligesom du har mulighed for at kontakte teamet direkte for et skræddersyet tilbud.  

Så overvej, om det allerede er i dag, du skal investere i ny mineralolie eller vakuumpumpe til dit industrianlæg. Eftersom du handler med en dansk virksomhed som Granzow A/S, kan du også være sikker på, at kvaliteten er i top i alle produktionsled.