Forkæl dine medarbejdere med en lækker frokostordning

  • Redaktion
  • 13/12/2020
  • Kommentarer lukket til Forkæl dine medarbejdere med en lækker frokostordning
madordning

Der er mange store virksomheder som har en frokostordning således, at medarbejderne bliver trukket et bestemt beløb hver måned. Hvilken form for frokostordning den enkelte virksomhed vælger, er meget individuel. Der er meget fokus på især sundhed, og derfor går de fleste efter en ordning, hvor det både er muligt at tage fra en lækker salatbar samtidig med, at det er muligt at vælge en varm ret. På denne måde er der noget til enhver smag. Find ud af hvad dine medarbejdere syntes om frokostordningen, så du kan få en ide, om maden lever op til forventningerne.  

En populær frokostordning i København 

I København er der især mange små virksomheder, der vælger at få mad bragt ud til deres firma. Så længe medarbejderne gerne vil betale for frokost, så er det en god ting at have. Ifølge spørgeundersøgelser er virksomhederne især glade for mad, der bliver leveret fra  

https://ryde-gastronomi.dk/. Madleverandøren leverer lækker gourmetmad der får tænderne til at løbe i vand ved duften af den lækre mad. Som virksomhed er det muligt at få en smagsprøve fra dem således, at du kan finde ud af om maden lever op til forventningerne. 

Få leveret lækker mad hver dag  

De fleste små virksomheder i hovedstaden ønsker en frokostordning i København, hvor der bliver serveret lidt af hvert. Det bliver kedeligt i længden hvis det dag efter dag er præcis de samme retter, der bliver serveret. Variation er en rigtig god ting og dette ønske vil Ryde gastronomi kunne indfri. Har du særlige ønsker til frokostordningen kan dette arrangeres. Der tages naturligvis også højde for allergikere, veganere og lignende så længe det bliver nævnt for leverandøren. Prøv deres fantastiske prøve frokostordning, så du kan opleve hvor lækker mad de serverer. 

Udskiftning kan være nødvendigt  

Ifølge spørgeundersøgelser skifter virksomheder frokostleverandør en gang imellem for at veksle imellem hvilken slags mad der bliver serveret. Samtidig kan det være at virksomheden har fået et godt tilbud fra en anden leverandør såedes, at den samlede pris bliver billigere. Der er mange parametre at tage højde for når der skal vælges madleverandør. Det betyder også meget at den pågældende leverandør har fået gode anmeldelser fra andre virksomheder. Dette giver en indikation om maden lever op til forventningerne.  

Hvad synes dine medarbejdere? 

Som den gode chef bør du spørge dine medarbejdere hvad de forventer til frokost hvis du overvejer at skifte til en anden leverandør. På denne måde kan du få noget feedback og nogle ønsker til den kommende frokostordning. Det kan være at dine medarbejdere kan inspirere dig til at lede efter nogle helt andre leverandører end dem du selv har set på. Det gælder om at gøre alle glade, da utilfredse medarbejdere automatisk vil trække sig fra frokostordningen hvis de ikke syntes maden lever op til forventningerne.  

Giv din mening til kende om din frokostordning i København 

Som virksomhed bør du hjælpe andre virksomheder ved at give din mening til kende med den frokostleverandør, som du vælger. Din mening kan have en betydning for om en anden virksomhed har lyst til at benytte sig af den samme frokostleverandør. Hvis du er i tvivl om du skal have frokostordning, så kan du altid spørge dine medarbejdere. De vil med garanti elske at få det, så de kan undgå at have smurt madpakke med hver dag.