Gør hverdagen nemmere med en android smartwatch

Andoird smartwatch

De fleste har nok allerede hør op Apples smartwatch, der, meget passende, er blevet døbt Applewatch. Der er dog heller ikke meget nyt under solen, hvis det nævnes, at der selvfølgelig også er blevet lavet utallige billige alternativer, der i stedet kører på android. Spørgsmålet er således bare, om de er det værd, eller om man hellere skal spare op lidt længere for at kunne få et Applewatch.

Hvorfor smartwatch?

Først og fremmest handler det om at gøre op med sig selv, hvorvidt man i grunden har brug for en smartwatch. Det kan godt være, at det er fremtiden om 50 år, men lige nu er deres funktion begrænset. Hvis din smartwatch passer til din telefon, kan du ringe gennem det, og ellers er der masser af andre små funktioner, der kan være mere eller mindre nyttige. Mange af dem er motionsorienterede, så hvis du ikke er ude at løbe et par gange om ugen, får du ikke meget ud af dem.

At man bare gerne vil følge med i den nyeste teknologi, er dog en ganske legitim grund, og hvis man skal købe en smartwatch mere som et stykke legetøj end et egentligt værktøj, er et lidt billigere android smartwatch da også den bedste mulighed.

Mange funktioner

Hvad end du vælger en android smartwatch eller ej, er der dog mulighed for at gøre livet lidt nemmere med den. Du kan derfor med fordel læse med her og lære lidt om at bruge en smartwatch, inden du køber en android smartwatch. Som nævnt er mange smartwatches rige på motions funktioner og funktioner til at måle din sundhed i det hele taget.

Det betyder for eksempel, at hvis du køber en android smartwatch, kan du være næsten sikker på, at der også er indbygget pulsur. Det er ideelt, for en android smartwatch kan du gå med hele dagen igennem, hvorfor det aldrig bliver en ekstra pligt at skulle have det på, inden du skal træne. I den sammenhæng kan det også foreslås at vælge en Android smartwatch, som du godt kan lide udseendet af. De findes nemlig i mange forskellige størrelser, farver og former, og selvom det mest interessante er teknologien, skal du stadig ønske at gå med det til daglig. Ellers gør det tværtimod livet mere besværligt.

Find en pæn android smartwatch

Bærer du det dagligt, kan du således ikke kun se, hvor aktiv du er, når du motionerer, men også når du er på arbejde eller derhjemme. På den måde får du et helhedsbillede af din sundhed. Flere og flere smartwatches kan tilmed måle kvaliteten af din søvn, som jo er en af de vigtigste måleenheder for sundhed.

Derudover er der selvfølgelig også alle de praktiske funktioner, man kan forvente ved en android smartwatch, der er velintegreret med din android mobil. Du kan for eksempel modtage notifikationer på uret, så du altid er i kontakt med omverdenen. Selvom en android smartwatch altså er en fed gadget uanset hvad, bør du undersøge hvilke funktioner vil gøre dit liv nemmer, så du kan bestemme dig for den rette smartwatch.