Munthe – Et bæredygtigt valg

Munthe skjorte

Munthe er et tøjmærke med store ambitioner om at skabe bæredygtigt tøj i høj kvalitet. Tøjet tåler at blive brugt og holder i mange år. Når det kommer til arbejdsforhold, materialevalg, emballage samt transport, har Munthe altid bæredygtighed i fokus. Derudover forsøger de altid at undgå overproduktion. 

Køb den lækreste Munthe skjorte til din veninde eller mor 

Skjorter er en vigtig del af de flestes garderobe. Stylingmulighederne er uendelige, og enhver kan bære en skjorte flot. Munthe skjorter findes i mange forskellige styles, som giver et hav af forskellige muligheder. Ligegyldigt alder og stil vil man altid kunne finde en lækker og flot Munthe skjorte i høj kvalitet og med et bæredygtigt fokus. En Munthe skjorte er en oplagt gaveidé til din bedste veninde såvel som din mor eller et andet familiemedlem.  

En hvid skjorte er et musthave for enhver. Med en hvid Munthe skjorte som fundament, kan man hurtigt og let opbygge det perfekte outfit – Velegnet til et restaurantbesøg, en venindeaften eller en rund fødselsdag. De feminine og elegante skjorter fra Munthe har mange fine detaljer, hvilket sætter prikken over i’et og fulender outfittet: sløjfer, manchetter, print og voluminøse ærmer.  

Er du i tvivl om, hvad du skal give en kvinde, du holder af i julegave eller fødselsdagsgave, så har du svaret her. Du kan købe tøj fra Munthe flere forskellige steder. Du kan blandt andet købe en Munthe skjorte hos Butik Hanghøj i Ry.  

Et bredt udvalg hos Munthe 

Munthe er et internationalt mærke for kvinder. Mærket har base i København og blev etableret tilbage i 1994. Visionen var at skabe et mærke, der aldrig ville miste sin relevans. Her kommer bæredygtighed ind i spillet. I nutidens hverdag spiller bæredygtighed en vigtig rolle i mange af vores daglige beslutninger. Ved at købe tøj fra Munthe tager man et vigtigt bæredygtigt valg, der er med til at passe bedre på kloden og på de fremtidige generationer. Munthes stil er kendetegnet ved at være både cool, afslappet og skandinavisk i udtrykket. Udover skjorter har Munthe naturligvis et stort udvalg af forskellige beklædningsgenstande såsom kjoler, bukser, nederdele, strik, jakker, blazere og meget andet. Udover at have bæredygtighed i centrum spiller kvinder en stor rolle for Munthe. Tøjet er lavet til kvinder, designet af kvinder og af og til inspireret af kvinder. På denne måde fås de mest tilfredse kunder.  

Bæredygtighedsambitioner 

Som nævnt går Munthe meget op i bæredygtighed. Virksomheden tager ansvar for både medarbejdere og produktion med deres bæredygtige fokus. Mange mennesker påvirkes af de valg et tøjmærke træffer, og derfor mener Munthe, at man bærer et vist ansvar. Derfor har de stillet nogle kriterier for at fremme miljørigtige handlinger i virksomheden. De har et stort brug af bæredygtige materialer, et stort fokus på genanvendelighed, et minimalt brug af ressourcer og affald, respekt for mennesker såvel som dyr, et design og en kvalitet, der holder i mange år.  

Mærkets klare vision og skarpe fokus på bæredygtighed, får det til at passe perfekt ind på nutidens marked. Køb din næste Munthe skjorte eller andet tøj fra Munthe hos Butik Hanghøj – du vil ikke fortryde det.