Sådan finder du de rigtige badmintonsko til din fod

hvide badmintonsko

Hvad end du er professionel badmintonspiller eller fuldstændig nybegynder i sporten, så har man brug for et par gode badmintonsko. Det skal være et par sko, man er tryg i og som kan hjælpe med at levere en god præstation til både træning og kampe. Der er mange forskellige badmintonmærker, og det kan være svært at finde rundt på markedet. Derudover er alle fødder forskellige, og man skal således rådgives individuelt. Læs med her og bliv klogere på hvad der gør sig gældende, når man leder efter nye badmintonsko.

Professionel eller nybegynder

Er du professionel badmintonspiller eller bare erfaren i spillet, burde du vide noget om, hvilke sko, der plejer at virke for dig. Oplever du derimod, at de har været træls gennem en længere periode, kan det være tid til en udskiftning. Man siger i øvrigt, at man som tommelfingerregel bør udskifte sine sko én gang om året – især hvis de bliver brugt flittigt. Ønsker man nye sko – eller andet gear – skal man tjekke badmintonsiden ud. Her findes der absolut alt, hvad der har med badminton at gøre, så her findes der altså rig mulighed for at blive inspireret og vejledt.

udstyr til badminton

Fodtest

Det kan være klogt at få taget en svang- eller fodtest. Her kan man se, hvordan man løber og går, og således hvilke sko og sål, der passer til sin fod. Disse test kan man få taget i mange forskellige sportsbutikker, så det er bare med at spørge rundt i din lokale gågade. Sådan en fodtest kan i øvrigt altid være god at få lavet, så man også ved, hvilke sko man skal handle efter, når man bare handler hverdagssko. Godt fodtøj er simpelthen så vigtigt, da det sørger for, at man ikke pådrager sig, skader i øvrige dele af kroppen – blot fordi, at man går i forkert fodtøj. Man har hørt om mange, der går og/eller løber i forkerte sko og pludselig ænder med ryg– eller knæskader.

Internettet

En god idé er at søge inspiration på nettet. Nu i corona-tiden er det besværligt at handle fysisk, så det kan være en god idé at søge efter badmintonsko online. Man kan finde sine yndlingsmærker og lede efter disse rundt på diverse sider. Yderligere kan man søge inspiration eller reviews på forskellige sko på YouTube eller andre sociale medier, hvor badminton-connaisseurs anmelder sko, ketchers, tasker og meget andet. Så kan man få et lidt mere visuelt indtryk af produktet, inden det ender i indkøbskurven. Yderligere er der mange rabatkoder rundt omkring, så man kan være heldig at spare lidt penge. Derudover holder mange butikker og internetsider forskellige kampagner, der alle skal sørge for at skyde salget lidt i gang i denne corona-tid. Der er altså mange gode fordele – samt muligheder for at finde de næste par badmintonsko. Så går der ikke længe, før du er klar på banen igen!