9 fødselsdagsaktiviteter at lave i København!

strip København

Der er mange ting at lave i København til en fødselsdag, men i denne artikel har vi samlet nogle af de bedste aktiviteter du og dine venner kan lave på din fødselsdag i København! 

9 fødselsdagsaktiviteter for dig og vennerne

 1. Besøg Tivoli Gardens: Denne verdensberømte forlystelsespark er det perfekte sted til en fødselsdagsfest. Med forlystelser, spil og masser af madmuligheder er der noget for enhver smag i Tivoli Gardens.
 2. Tag en kanalrundfart: København er kendt for sine kanaler, så hvilken bedre måde at fejre en fødselsdag på end ved at tage på en tur? Der er masser af selskaber, der tilbyder kanalrundture, så du kan finde en, der passer til dit budget og din tidsplan.
 3. Strip i København: Hvis du vil have en anderledes fødselsdagsfest, hvorfor så ikke prøve Strip København? En stripper er en god måde at fejre det skarpe aldershjørne og vil med garanti være en oplevelse du og dine venner vil huske i mange år! 

  Er det lovligt at se strip i København?
            Det enkle svar er ja. Der er ingen love i Danmark, der forbyder at se stripshows. Der er dog nogle ting, man skal være opmærksom på. For det første kræver de fleste strip i København, at kunderne skal være mindst 18 år gamle. For det andet vil mange klubber ikke tillade adgang, hvis du er meget beruset. Så hvis du planlægger at deltage i et stripshow til din fødselsdag, skal du sørge for at være myndig!
             
 4. Gå op på toppen af Rundetårn: Rundetårn er en af Københavns mest ikoniske seværdigheder. Som en fødselsdagsgave kan du gå op på toppen af tårnet og få en panoramaudsigt over byen.
 5. Besøg Nyhavn: Denne maleriske havn er det perfekte sted til en fødselsdagsfest. Med sine farverige bygninger og både er Nyhavn et fantastisk sted at tage billeder og nyde Københavns atmosfære.
 6. Tag på en cykeltur: København er en fantastisk by at cykle i, så hvorfor ikke cykle en tur rundt i nogle af byens mange parker og grønne områder? Det er en fantastisk måde at få lidt motion og frisk luft på din fødselsdag.
 7. Tag en picnic i parken: Hvorfor ikke tage en picnic på din fødselsdag? Pak et picnictæppe og noget mad, og find et sted i en af byens parker, hvor du kan nyde det.
 8. Besøg Københavns Zoo: Københavns Zoo er en af de ældste zoologiske haver i Europa, og det er et fantastisk sted at fejre en fødselsdag. Med over 1.000 dyr er der masser at se og lave i zoologisk have.
 9. Tag en svømmetur: Hvis du fejrer din fødselsdag om sommeren, hvorfor så ikke tage en svømmetur? Der er mange offentlige svømmebassiner i København samt strande i nærheden. Så udnyt det gode vejr og tag en dukkert!

Der er mange andre gode ting at lave i København til en fødselsdag, men disse er blot nogle af de bedste. Uanset om du vælger strip i København, en svømmetur eller shopping, er du sikker på at få en fantastisk tid til at fejre din særlige dag i denne smukke by.