Berig kundeoplevelsen med den rette pakketape

pakketape

Har du en webshop, så ved du også, hvor vigtig den rigtige emballage er for dine kunders oplevelse. Alt lige fra størrelsen på papkassen dine varer sendes i til silkepapiret, der omslutter produktet inden i kassen.

Detaljerne i din indpakning og emballage er bare vigtige. Optimer derfor dine kunders oplevelse endnu mere med den rigtige pakketape. Læs med her og find din pakketape på https://www.pack2.dk/pakketape-225/.

Gør indpakningen til en oplevelse

Har du selv været kunde i en webshop, så ved du også, hvor vigtig indpakningen og udpakningen af det bestilte produkt er. Har du betalt mange penge for et produkt, forventer du også, at der er gjort noget ud af pakken, når den ankommer. Det er bare god stil. Lige fra silkepapirsindpakningen til fyldstof til postpakken. Du tænker måske ikke, det er så vigtigt, men pakketapen kan blive en del af den gode kundeoplevelse.

Det virker for eksempel ekstra professionelt, hvis din webshop taper sine kasser med sin egen logotape. Sælger du for eksempel modeprodukter eller andet, hvor et ordentligt look er en del af konceptet, så kan det virke sjusket, hvis du taper dine papkasser til med en almindelig (kedelig) brun pakketape. På samme måde skal du undgå den brune tape, selvom den sikkert er billigere end andre typer pakketape, hvis dine fine logokasser skal bevare sit smukke udtryk.

Mange typer pakketape

Pakketape er ikke blot pakketape. Så er det sagt. Der er mange typer, størrelser og farver at vælge mellem. Den mest solgte pakketape er stadig den mest almindelige brune, men pakketape findes i flere kvaliteter. For eksempel også i klar og transparent. Samtidig kan du også få din pakketape i forskellige rullebredder. Vælg den type der matcher din måde at emballere på bedst. Sælger du bæredygtige eller klimavenlige produkter, bør du overveje en helt særlig miljøvenlig udgave af pakketapen.

Pakketape kan også benyttes til at signalere, at du har særligt skrøbelige produkter i dine forsendelse. Til dette findes der en helt særlig advarselstape. Du kan også få produceret tape, der fortæller, at dine produkter skal holdes kølige. Det er kun fantasien, der sætter grænsen. Har du rigtig mange forsendelser hver dag, bør du investere i en særlig dispenser, der gør det nemt at emballere mange pakker meget hurtigt -uden at du skal stå og fedte med saks og krøllet tape.

tape

En del af din markedsføring

Udnyt din indpakning af produkter som en del af din markedsføring. Du kan naturligvis få fremstillet postæsker eller papkasser med fortrykt logo. En billigere løsning er dog at få fremstillet dit helt eget særlige logo-pakketape. Logo-tapen kan benyttes til alle typer af emballage og er en forholdsvis nem måde at markedsføre din webshop på. Samtidig signalerer logo-tapen også kvalitet, og at du er seriøs omkring din webshop.

Brug logo-tapen aktivt til at fortælle omverdenen, at din webshop eller i hvert fald dens emballage er klimavenlig. Du kan dog også tage den et skridt længere og købe den brune pakketape af papir, som er mere miljø- og klimavenlig end den af PVC.