Den klassiske tøjstil er på vej tilbage

skind handsker
koolo

Moden er en sjov størrelse, og der er ikke rigtig nogen, der ved, hvad der får den til at ændre sig. Ikke desto mindre ændrer den sig hele tiden en smule, og mange ernærer sig ved at sælge nyt og moderigtigt tøj i flere årtier. Mange er dog af den mening, at moden går i cirkler, og det er netop det, vi efter sigende er ved at se for tiden.

Hættetrøjer skiftes ud med skjorte, skinny jeans med hollywood bukser og halskæder udskiftes til fordel for slipset. Det samme gør sig gældende for kvindernes mode, om end lidt mindre tydeligt. Hvor mændenes mode er et tydeligt pejlemærke i 1940’erne og 1950’erne, er kvindernes mode lidt mere flydende, omend den stadig bevæger sig i den retning ved hjælp af nylonjakker, store sko og meget mere.

Skindhandsker- Den oplagte accessory i en ny alder

Bare fordi vi kan konstatere, at moden flytter sig, er det dog ikke ensbetydende med, at alle død og pine bliver nødt til at følge med. Føler du dig tilpas i hættetrøje og skinny jeans, skal du endelig bare blive i det. Til de modeinteresserede kan det dog godt svare sig at begynde at dyppe tåen i den slags allerede nu. Det kan du for eksempel gøre med et par skindhandsker. Der findes skindhandsker til mænd og damer, og hvis der er noget, der udstråler klassisk stil, så er det da et par skindhandsker.

Skindhandsker kan hjælpe dig med at holde varmen om vinteren, men de kan også sagtens passe ind i dit outfit langt ind i foråret. Under alle omstændigheder vil dine skindhandsker kunne give hele dit outfit et nyt udtryk. Vær dog opmærksom på, at der findes skindhandsker i mange forskellige farver og udformninger. Sørg derfor for at vælge nogle, der rent faktisk passer til alt det, du allerede har til at ligge i garderoben.

læderhandsker

Sådan finder du moderigtigt tøj billigt

Netop det princip bør du faktisk implementere i alle de nye fund du gør dig for at få en mere klassisk stil. Hvis du bare gerne vil dyppe en tå i det hele, kan det nemlig være en ganske god ide overvejende at investere i accessories eller meget basale ting, der passer til noget af det, ud i forvejen ejer. På den måde kan du nemlig hurtigt vise dig fra din moderigtige side uden nødvendigvis at skulle investere særligt mange penge eller særligt meget tid i det.

Netop fordi det nyankomne mode-tog drager så tung inspiration fra forrige årtier, kan det desuden vise sig ganske smart at tage en tur forbi den lokale genbrugsbutik. Der kan man som regel finde mindst et par ting, der passer lige ind stilen, og som passer. Det kunne jo for eksempel være en jakke med inspiration fra 80’erne, et vintage-slips, eller en håndtaske, der kunne være taget lige ud af en stumfilm. Det er det nye.