Derfor bør du overveje sko fra New Feet

New Feet sko

Mange mennesker har en forkærlighed for sko. Og det er bestemt ikke for ingenting. For på sin vis fortæller fodtøj omverdenen noget om, hvem vi er. Visse undersøgelser viser ligefrem, at vi ofte ret nøjagtigt kan gætte os frem til de personligheder, vi møder, ved at lægge mærke til, hvad de givne personligheder har valgt at tage på fødderne. Enhver der nogensinde har arbejdet i servicebranchen ved dertil, at kvalitetsfodtøj er altafgørende for ens evne til at præstere på jobbet.

Hvis du mangler et par nye sko, kan du gøre dig selv en tjeneste og vælge et par, der både er behagelige, flotte og funktionelle. New Feet, som blandt andet forhandles på Footstore, specialiserer sig i netop denne kombination.

New Feet sko

New Feet er et dansk firma, der producerer sko til særligt følsomme fødder. Kendetegnende for New Feet er, at deres modeller både er moderigtige og lækre at have på. Teamet bag New Feets design og produktion omfatter både fodterapeuter og ergonomiske eksperter – kort sagt mennesker der har mere end god forstand på fødder og fodpleje.

New Feet skoens mange fordele

New Feets modeller er alle produceret med øje for både komfort, kvalitet og æstetik. Samtlige sko er desuden lavet af langtidsholdbare materialer som for eksempel gummi, uld og skind. Derudover findes mange af skoene i speciallæderet OrthoStretch, som er karakteriseret ved, at materialet udvides og tilpasser sig din fod, når du går i skoene.
New Feets udvalg rummer stort set noget for enhver smag. Blandt deres mange modeller findes både lange støvler med snører, sandaler med og uden rem, sandaler med og uden hæl og korte støvler med lynlås. Skoene er dertil produceret i et væld af forskellige farvekombinationer, herunder hvid, brun, sort, blå, rosa, koral og mange flere. Og New Feet findes både til børn, kvinder og mænd.

Noget om at passe på sine fødder

Der er særligt to gode grunde til, at du bør sørge for at passe på dine fødder. For det første kan du måske godt have svært ved at føle dig attraktiv, hvis dine fødder ligner koalakløer. Lange, uregerlige negle, betændte neglebånd, knyster, vabler og hård hud er ikke specielt pænt at se på. Særligt i sandalsæsonerne, kan du med fordel sørge for at have styr på og pleje dine fusser. Og dine sengepartnere vil helt sikkert sætte pris på, at du gør en indsats på området. Den vigtigste grund til at passe på fødderne er dog, at det ikke er særlig behageligt at rende rundt med ovenstående fodgener. Og lader du fodgener stå til, er der en god sandsynlighed for, at de blot bliver værre og på lang sigt både fører til yderligere smerter og nedsat mobilitet. Mange af problemerne kan afhjælpes ved, at du vælger dit fodtøj med omhu. Og som det fremgår af det ovenstående er skoene fra New Feet et fremragende udgangspunkt.