Dette skal du bruge til forsendelse

forsendelse

Hvis du er ejer af en webshop, så skal du også nogle gange sørge for at sælge varer til dine kunder. Dertil skal du have noget emballage, som sikrer, at dine kunder får deres produkter i god stand. Læs mere om det her!

Papkasser til varerne

Det er for det første essentielt, at du har nogle gode papkasser til forsendelsen. Det skal naturligvis være nogle, der er store nok til at indeholde dine produkter, men der er også mere, du kan være opmærksom på. Du kan f.eks. med fordel kigge efter papkasser, der også har haft miljøet som omtanke under fremstilling. Du kan finde emballage og papkasser til din webshop, der giver, at du også tænker ”grønt”. Det kan være et godt signal at sende til dine kunder, og det kan betyde, at de også vælger at handle med dig fremadrettet.

Papkassefyld

Hvis du skal sende noget, der ikke helt kan fylde papkassen, så kan du vælge at bruge noget fyld, så varen ikke ligger og skøjter rundt i papkassen. Der er forskellige former for kassefyld, du kan vælge imellem. Der er f.eks. papir – her kan du igen med fordel vælge noget, der ikke er fremstillet på en måde, som er dårligt for miljøet. Du kan også vælge at bruge majsgranulat – dette har også omtanke på miljøet. Du kan også vælge luftpuder eller skumfolie. Mulighederne er mange, og valget er dit.

Posesvejsere

Hvis du skal sende noget i en pose, så gør du dig klogt i at forsegle den til forsendelsen. Du kan med fordel købe en posesvejser, som ”svejser”posen sammen ved at smelte plastikken. Det kan godt være billigere at sende på denne måde, og det bliver f.eks. ofte bruge, når folk skal sende tøj. Hvis du sælger tøj, så kan du godt kraftigt overveje at gøre det på denne måde.

Boblekuverter

Hvis du skal sende mindre varer, der stadig ikke må komme mærker på, så kan du vælge at bruge boblekuverter til at sende det i. Boblekuverter er kuverter, hvor der indeni er bobleplast.

Bobleplast

Hvis du skal sende noget, der er skrøbeligt, så er det smart at bruge bobleplast under forsendelse. Denne metode er blevet brugt gennem årtier, og det er noget, der sikrer dig, at din vare bliver sendt med forsigtighed.

webshop ejer

Pakketape

Det er desuden vigtigt, at din pakke ikke går op under forsendelsen. Du kan sikre dig, at din pakke kommer hele vejen ved at bruge det, der kaldes for pakketape. Denne form for tape holder langt bedre end den almindelige tape, og det kan være farligt at bruge den almindelige tape, når du skal sende større pakker. Den almindelig tape er ikke lavet til dette formål, og benytter du dig af den, så kan du ikke være sikker på, at din pakke ikke går op under forsendelsen.

Gavepapir og silkepapir

Hvis du skal sende noget fint, så kan du få det til at se mere eksklusivt ud, hvis du pakker det ind i gavepapir eller silkepapir.