Få de smukkeste lange gel negle

gel negle
koolo

Mange kvinder drømmer om at have lange smukke negle, men desværre er det ikke alle der naturligt er født med negle som er stærke nok til at kunne blive lange. Derfor er der udviklet utallige former for kunstige negle som kan opfyldet ønsket om lange negle. Kunstige negle kommer i mange afskygninger, akryl til gel, negle som er formet og bare skal påføres, kunstige negle som bliver formet på din negl så den passer til dig. Hvad der er det rette for dig afhænger, da også af både økonomi og præferencer.

De kunstige negle som er formet og bare skal limes på dine negle, kan fås i prisklasser så alle kan være med, og fordelen ved dem er man nemt kan gøre det selv. Dog skal man være forberedt på at resultatet ikke vil være ligeså naturligt som ved for eksempel ved gel negle, derfor vælger mange at støbt akryl eller gel negle af en negleteknikker.

Få det flotteste resultat hos en negleteknikker

Hvis man virkelig ønsker sig nogle smukke kunstige negle, kan det være en god ide at gå til en neglesalon og få lavet det af en uddannet negleteknikker. Nogle som kan lave gel negle er nrkosmetik.dk, på deres side kan man både få inspiration til at gå i gang med at lave negle selv, men man kan altså også bestille en tid hos i salonen, da det faktisk godt kan være ret svært at gøre selv, og der kan være fare for man gør noget forkert derhjemme. Hvis du for eksempel på et tidspunkt ikke ønsker at have gel negle mere, så skal de fjernes, og her kan det bestemt godt betale sig at gå til en negleteknikker, da gel negle lige så stille skal files af din negl, negleteknikerne ved lige præcis hvad de gør, men hvis man selv begiver sig ud i dette projekt, kan man komme til at gøre skade på sin egen negl ved at file for meget.
En af de gode ting ved at få lavet sine gel negle i neglesalon, er også at man kan slippe fantasien lidt mere løs, de udannede negleteknikkere kan nemlig lave forskellige finishes på dine negle, mat satin eller glimmer, men de kan også lave diverse håndmalede mønstre på dine negle, så de får lige det udtryk du ønsker.

nail polish negle

Fordelene ved gel negle

Gel negle er en populær måde at få lavet flotte lange negle på. Gel negle bliver støbt på din egen negl, og får en længde der giver mening i forhold til din egne negle.

En af de gode ting ved gel negle er, at de holder rigtig længe, og når de skal opfriskes, afhænger tidspunktet også mest af hvor hurtigt dine egne negle vokser inden under.
Gel negle kan du få lavet i hel naturlige nuancer, i rosa, nude, så det der næsten ingen forskel er på dine egne negle og de kunstige gel negle. Hvis du er typen der godt kan lide at gå med neglelak til dagligt, vil negleteknikeren gøre det at de først støber dine gel negle, og derefter kan du vælge en gelpolish som du ønsker at få lagt ovenpå.