Find de bedste dåbsgaver

dåbsgaver

Skal du snart til dåb? Måske er du blevet inviteret af familie eller venner, der har fået et barn, der snart skal døbes. Det kan være svært at finde på gode dåbsgaver. Og specielt hvis du er tæt på barnet og barnets familie, kan der være pres på. Men heldigvis kan du finde mange gode dåbsgaver.

Find en dåbsgave, der kan bruges længe

Når du vælger dåbsgaver, skal du tænke på, at barnet ikke selv forstår, hvad det får. Derfor bør du vælge en gave, som forældrene også bliver glade for. Og af samme grund kan det være en god ide at finde på noget, som barnet kan have mange år frem i tiden. På den måde kan barnet nemlig blive glad for gaven i fremtiden.

gave til børn

Sparebøsser

Det er også en rigtig god ide at lede efter dåbsgaver, som er både pæne og praktiske. Dem er der heldigvis mange af. For eksempel kan du købe en sparebøsse. Det er en klassisk dåbsgave, og det er den af gode grunde. Den er nemlig praktisk, fordi man – for eksempel forældrene – kan bruge den til at spare op på barnets vegne.

Og når barnet bliver ældre, kan han/hun selv begynde at spare op. Så kan det være, at der på et tidspunkt er så mange penge deri, at man kan købe en større ting for dem. Hvis du køber en sparebøsse, kan du også lægge nogle penge deri allerede fra starten af som en ekstra gave til barnet.

Der findes forskellige slags sparebøsser, men de har det tilfælles, at de alle er ikke blot praktiske, men også flotte at se på. Du kan for eksempel vælge en piratmus i sølv. Eller du kan tage en sød sparebøsse, der skal forestille en babysko, og som har snørebånd på. Er fodbold vigtigt i familien, kan du i stedet købe en fodboldstøvle som sparebøsse. Endelig kan du også få en terningesparebøsse. Der er altså flere valgmuligheder.

Billedrammer

En anden fin gave er en billedramme. Dem kan du ligeledes få i forskellige udseender. For eksempel kan du vælge en, der har en gyngehest på som en del af rammen. Du kan også vælge en, der hele vejen rundt har søde babysymboler.

Hvis du beslutter dig for at købe en billedramme, kunne det fuldende gaven, hvis du tog et billede deri fra starten af. Det kunne for eksempel være et billede af dig, der sidder med babyen, der skal døbes. Eller det kunne være et billede kun af babyen eller sammen med babyens forældre. Der er mange muligheder for at gøre det til en personlig gave.

Babykrus

Endnu en ide til en gave er et krus til babyer. Du kan få sådan et i rustfrit stål. Det er naturligvis også en praktisk gave. For så kan barnet begynde at bruge dette krus til at drikke af på et tidspunkt.

Der er altså masser af gode muligheder for at finde praktiske, personlige og flotte dåbsgaver. Det er bare med at finde den, som du foretrækker.