Find det bedste krøllejern og opnå skønne frisurer i 2022 

  • Redaktion
  • 21/01/2022
  • Kommentarer lukket til Find det bedste krøllejern og opnå skønne frisurer i 2022 

Der er mange krøllejern af vælge imellem, når du tager på udkig efter det helt perfekte redskab til de smukkeste frisurer der holder sig opdateret med hårmoden i 2022. Krøllejern er en investering i dit udseende, som kan gøre den helt store forskel for det look du skaber ved hjælp af din frisure. Der findes krøllejern af forskellig kvalitet og i forskellige prisklasser. De kan have forskellige funktioner eller blot være helt enkle og ligetil at betjene. Når du skal vælge det helt rette krøllejern, så er det både funktionerne som du skal tage stilling til, men også om det er et produkt som passer til din hårtype. Find ud af hvad dine behov er inden du går på jagt efter dit nye bedste krøllejern. Der findes mange krøllejern som kan give dig de smukkeste krøller, både med små bølger eller store krøller. 

Størrelsen på krøllejernet har betydning for størrelsen af dine kommende krøller 

Når vi snakker om størrelsen på de krøller som du kan lave med en krøllejern, så er denne afhængig af den størrelse som krøllejernets kolbe har. For jo større en diameter der findes på krøllejernet, jo større en krølle vil du opnå som det endelige resultat. Det er normalt at størrelsen på krøllejernets kolbe strækker sig fra omkring 14 mm og op til 50 mm. Der er altså et vidt spænd og afhængigt af hvilket resultat du ønsker, skal du altså forinden have taget stilling til størrelsen på krøllejernet. Nogle krøllejern kan lave flere forskellige størrelser af krøller, ved at udskifte diameteren på kolben. 

Opnå de store og let rodede krøller som ses på strandmodellen 

Har du også altid savlet en lille smule over strandmodellens store og let rodede krøller som bare sidder perfekt? Så er du ikke den eneste og det er netop nu også højeste mode. For at skabe præcis dette look, skal du bruge langt hår og et stort krøllejern med en diameter i kolben på omkring 50 mm. Modsat de små og tætsiddende krøller som kan opnås med et mindre krøllejern, vil du her kunne opnå noget der minder mere om perfekte bølger, som slå i vinden når du er på stranden, eller hvis du blot ønsker at have lige præcis det look med hvor end du går. Det store krøllejern virker dog kun til lige præcis dette look og formår ikke at lave de små fine krøller. 

Indstil varmetemperaturen efter din hårtype 

Når du skal anvende dit krøllejern, så vil det foregå via en varme proces. Her har forskellige typer af hår, brug for forskellige temperaturindstillinger. Jo tykkere dit hår er, jo højere en varme kan det tåle og jo kortere tid vil krølle processen tage. Dog er det ikke hensigtsmæssigt at anvende høje temperaturer til det fine og tynde hår, da det dermed hurtigere liver beskadiget. Sørg derfor for, at tage dig god tid, indtil du har funden den temperaturindstilling der er passende til lige præcis dit hår.