Fyr op for festen med bodytequila

Nogle fester fortjener en ekstra indsats. Dét gælder blandt andet for polterabender og runde fødselsdage. Planlægger du en vild aften, som du og dine venner vil kunne huske rigtig mange år frem? Så kan du overveje at lade jeres festligheder omfatte masser af bodytequila. Hos stripdanmark finder du et bredt udvalg af lækre artister, der kan alle kan hjælpe dig med at gøre aftenen fuldstændigt uforglemmelig. 

Hvad er bodytequila? 

Som navnet antyder, er bodytequila en form for drink, der drikkes af en anden persons krop. Bodytequila kan i princippet drikkes af hvilken som helst kropsdel, men mest almindeligt er det at lave bodytequila på et intimt sted. Altså vil du, når du drikker bodytequila, typisk drikke din drink af en navle, en brystkasse eller en kavalergang. 

Hvordan drikker man bodytequila? 

Hvis du for eksempel vil drikke bodytequila af en kvindes kavalergang, stiller artisten sig foran dig med bar overkrop og en citronskive i munden. Derefter hælder hun eller anden lidt salt ned i fordybningen mellem brysterne. Som modtager starter du med at slikke saltet af, hvorefter du drikker din tequila og efterfølgende enten forsøger at gribe citronskiven eller suge den ud af munden på giveren. 
 Hvis du gerne vil drikke bodytequila af kvindens navle, ligger kvinden sig fladt på ryggen. Saltet vil typisk ligge på hendes mave eller mellem brysterne, mens tequilaen vil være i navlen. Når du drikker bodytequila af en mands brystkasse, vil manden også ligge ned. 
 Der er rigtig mange muligheder, når der serveres bodytequila. Sørg for at prøve så mange varianter som muligt! 

Hvorfor hyre stripdanmark? 

Når du planlægger en fest med bodytequila, kan du selvfølgelig godt lade gæsterne drikke bodytequila af hinanden. Men bodytequila er meget intimt, og derfor fungerer det ofte bedst, hvis du hyrer nogle artister til at stille op. Og der er flere grunde til, at du bør hyre stripdanmark til at stå for at uddele festens bodytequila. 
 For det første har stripdanmark et kæmpe udvalg af artister. Hvis du er på udkig efter én eller flere kvindelige artister, kan du stort set selv bestemme, hvordan artisten skal se ud. Udvalget omfatter både blondiner, brunetter og rødhårede. Og hvor nogle af artisterne har spændstige A-skåle, er andre udstyret med bryster, der er store nok til, at modtageren af bodytequilaen virkelig skal gøre sig umage for at få fat i dét salt, der gemmer sig i kavalergangen. 
 Stripdanmark har også den fordel, at du nemt og hurtigt kan finde ud af, hvor meget festen vil komme til at koste dig. Det eneste, du skal gøre, er at bruge prisberegneren på stripdanmarks hjemmeside. Sidst men ikke mindst bør du hyre stripdanmark, fordi de udover bodytequila udbyder rigtig mange frække ydelser. Orienter dig på hjemmesiden eller ring til virksomhedens kundeservice og få et overblik over dine muligheder.
 Stripdanmark har allerede et væld af tilfredse kunder i bagagen – skal du være den næste? 
 Klar – parat – bodytequila!