Nedgravet trampolin – den bedste løsning

trampolin

Trampoliner er noget af det bedste man kan have ude i haven, specielt for de små. Men det er altså ikke helt sikkert med de trampoliner, da mange børn godt kan lide at lege vildt. Det kan hurtigt gå galt, når man falder ned af en helt normal trampolin. Samtidigt er en trampolin med net, heller ikke altid den bedste ide. Læs om nedgravet trampolin her.

Hvorfor vælge en trampolin til nedgravning?

Der er mange positive ting ved at vælge en nedgravet trampolin. Det kræver selvfølgelig lidt arbejde at lave trampolin nedgravning, men værre er det heller ikke. Har man både mindre og lidt større børn, som muligvis godt kan lide at giv den gas når de leger, er der brug for en sikkerhed.

Ved at vælge en trampolin til nedgravning, undgår man altså, at de små falder ned fra en højere højde. Selvfølgelig kan man stadig falde af trampolinen, men det giver altså ikke helt store problemer, når trampolinen er samme højde som jorden selv. Derfor slår man sig nærmest ikke, jo mindre man er meget uheldig. Så en nedgravet trampolin er en mere sikker mulighed, fremfor de normale trampoliner.

Det er vigtigt at huske trampolinen skal have alle fjedrene dækket rundt om trampolinen, uanset om det er en nedgravet trampolin eller ikke. Det kan nemlig være meget farligt, hvis man lige træder forkert og der ikke er noget beskyttelse ovenpå fjedrene. Så kan man sidde fast eller komme til skade. Det er specielt vigtigt når den er nedgravet, fordi man måske ikke passer så meget på kanten, som man gør på de normale trampoliner, netop fordi man ikke kan falde af.

nedgravet trampolin

Nedgravet trampolin eller med net?

Der findes dog også trampoliner med net hele vejen rundt om. Det er klart, at denne også skaber mere sikkerhed for alle. Derfor er det også et bedre valg. Men det er bare sådan, at nettet hurtigt kan gå i stykker. Desuden kan man stadig komme til skade, hvis man lige glemmer at lukke for nettet. Derfor kan man stadig sige, at den nedgravet trampolin er en del mere sikker, end alle andre trampoliner.

I sidste ende handler det jo om at tænke på ens børn og overveje, hvad der er bedst for dem. Hvis de virkelig helst vil have en trampolin uden net, men de leger vildt, så vil det jo passe perfekt med en nedgravet trampolin. Vil de langt hellere have en trampolin over jorden, så er det op til dig, om de er fornuftige nok til at få sådan en.

Det er ofte sket er børn er kommet til skade på trampolinen, specielt dem uden net og over jorden. Og du har nok heller ikke lyst til at holde øje med de små hele tiden. Især ikke, når de bruger flere timer derude. Så en trampolin med net eller en trampolin til nedgravning er både nemmere, sikrere og kræver mindre tid fra dig. Så kan du bare kigge ud til dem en gang imellem.