Nyt liv – ny indretning?

Som sammenbragt familie kan man ende i en anden persons hus, hvor der er gamle minder fra det tidligere forhold. Det kan også være, at I beslutter jer for at flytte i et nyt hus for at skabe et nyt liv sammen.  

Uanset hvad kan det være rart at indrette boligen på en ny måde, så I får oplevelsen af, at I starter det nye liv sammen. Læs med her for at få gode råd til, hvordan du kan skabe et nyt hjem sammen. 

Nye fliser til badeværelset 

Noget, du kan gøre, for at peppe boligen op uden at skulle igennem den helt store renovering, er at udskifte fliser i badeværelset eksempelvis. Nye fliser badeværelse kan du få i mange forskellige udgaver, og du kan sagtens finde nogen, der skaber et helt nyt indtryk og et helt nyt rum.  

Du kan også male i huset, udskifte fliser i køkkenet eller måske få indsat et nyt køkken. Der er mange måder at få huset til at føles nyt på. Hvis der er et rum, der særligt giver mange minder fra et tidligere forhold, kan det være en idé at udskifte eller renovere netop dette rum. Ikke fordi man skal glemme alt, hvad der ligger bag, men for at starte på det nye liv sammen uden altid at skulle blive mindet om det forgangne.  

Ny indretning 

Noget andet, I kan gøre, er at indrette med nye møbler. Måske skal sofaen og TV’et stå et andet sted i stuen, end det hidtil har gjort. Husk at gøre plads til hinandens ting, selvom det er den ene part, der flytter ind hos den anden. Det er vigtigt at få skabt en fælles ramme, som udgøres af begges ting – eller måske nogle nye ting, I finder sammen.  

Hvis I flytter ind et helt nyt sted, er det også vigtigt at aftale med hinanden, hvor meget gamle minder må fylde. Det kan være rart stadig at have noget for ikke at blokere denne del af ens liv, men samtidig skal stuen ikke være fyldt af billeder med en ekskæreste.  

Måske kan I hænge billeder op af nogle af de minder, I sammen har skabt.  

Simple living 

En god ting, når man generelt set skal flytte, er at rydde ud i nogle af de mange ting, man har samlet sammen i årenes løb. Få ryddet op i alle dine ting og få smidt en masse gamle ting ud eller til genbrug eller måske giv det til andre. På den måde får I færre ting i jeres nye hjem.  

Simple living er blevet meget populært – lev med færre ting i stedet for at samle sammen. Vi behøver i virkeligheden ikke så meget, og indretning i dag bærer også præg af at være mere minimalistisk uden for mange nipsting. Dette kan du lade dig inspirere af i dit nye hjem, som du skal starte med en ny partner og en sammenbragt familie.