3 tips til at pifte din terrasse op

terrassedør

Hvis du leder efter 3 tips til at pifte din terrasse op, så er du kommet til det rette sted. Der er nemlig meget, du kan gøre for, at din terrasse bliver lidt lækrere at se på. Det vil du uden tvivl komme til at sætte pris på i den danske sommer. Der er nemlig intet dejligere end at sidde ude på en lækker terrasse og nyde det danske sommervejr med familie eller med venner.

1.   Investér i en lækker terrassedør

Terrassedøren er det første, som du og dine gæster ser, når de skal bevæge sig ud på terrassen. Hvis den er kedelig at se på med afskallet maling, så kan det ødelægge den perfekte terrasseoplevelse. En pæn dør kan derimod gøre underværker for dig, der gerne vil pifte din terrasse op. Det er en undervurderet ting, men lækre døre er faktisk med til at skabe en følelse af overskud i hjemmet. Derudover er det også hyggeligt at have en terrassedør med mange vinduer, hvor du kan kigge ud til din flotte terrasse, når vejret ikke er til at sidde ude. Du kan finde den perfekte terrassedør hos www.vinduesgrossisten.dk.

terrassedør

2.   Gør dine terrassemøbler lækrere

Det kan godt blive dyrt, hvis du skal til at købe helt nye terrassemøbler. Det kan dog anbefales, hvis dine gamle møbler er meget slidte. Det kan nemlig være svært at fikse meget slidte terrassemøbler. Hvis dine møbler derimod er i lækkert træ, men bare har set bedre dage, så kan du gøre meget for at få dem til at se nye ud. Til at starte med bør du give møblerne en ordentlig vask. På den måde kan du hurtigt se, hvor galt det står til med dem. Hvis de stadig ser slidte ud, så kan det anbefales af slibe dem ned og give dem olie. Det kan redde selv de grimmeste træmøbler.

Du kan dog også vælge at male dem i nogle pæne farver, hvis du godt kan lide lidt spræl. Der er mange gode muligheder. Derefter kan du finde nogle gode, lækre puder til dine møbler. Det er med til at få det hele til at se mere stilrent og lækkert ud.

3.   Pynt med krukker og potteplanter

Hvis du gerne vil tage din terrasse til det næste niveau, så kan du pynte den med krukker og potteplanter. Store flotte krukker med store flotte planter og små potteplanter er med til at give dine terrasse lidt liv. Vælg gerne krukker og potteplanter af forskellige størrelse og farver for at have lidt variation og gøre det mere spændende at se på. Du kan også vælge planter i forskellige størrelser og farver, hvilket uden tvivl også vil skabe en god effekt. Du kan også hænge nogle af potteplanterne, hvis noget af din terrasse er overdækket, så du vil få flere dimensioner i spil.

Husk at vælge planter, der fungerer godt udenfor i Danmark. Her kan du spørge dit plantecenter om hjælp til at finde de perfekte planter. Du kan oftest også købe lækre krukker og potteskjulere samme sted.