Denne trend topper i år 2021

sengeramme

I efterhånden mange år har den helt moderne indretningstrend med rene linjer, minimalistisk stil og nærmest klinisk indretning været på toppen. Men denne indretningsstil får i år 2021 baghjul af en mere spændende, unik, farverig og sanselig indretning. Denne indretningstrend kom lidt frem i år 2020, men vil for alvor tage sin form i år 2021 dette er nok en indretningstrend man vil se meget til i mange år frem. I denne artikel kan du læse mere om denne trend og hvordan du kan indrette med den.

Bland materialer og teksturer

Denne trend byder på mere sanselige indtryk og spændende teksturer og farver. Med denne trend er ønsket at det er følelserne og sanserne der skal i spil og det uperfekte skal søges. Denne trend byder på blandede materialer, farver og teksturer. Den skal få os væk fra skærmene, tættere på naturen og på os selv. Vores hjem og indretning skal tale til vores sanser og følelser og du vil derfor opleve mange hjem med vægge der har påmonteret lister i spændende mønstre. Eller også møder du en blanding af materialer af messing, bløde flader og forskellige træsorter. Du kunne derfor med fordel selv investere i møbler som for eksempel en sengeramme i træ. Nede i afsnittet herunder kan du læse mere om, hvordan du kan dekorere og indrette et unikt og luksuriøst soveværelse, samtidig med at du følger tidens trend.

sengeramme

Følge tidens trend og få et unikt og luksuriøst soveværelse med en sengeramme af træ

År 2021 bliver året, hvor vores sanselighed, nysgerrighed og kreative evner kommer mere i spil, da dette er året, hvor fokus kommer til at ligge på kreation og integration. Grib denne trend og gå på opdagelse i de mange forskellige indtryk du kan inkorporere i dit hjem. Når du skal indrette soveværelset, eller et hvilket som helst andet rum, så er det vigtigt at du har styr på basen. Når nu denne trend byder på at mikse forskellige materialer og træsorter er det vel oplagt at få en sengeramme i træ. Du kan kombinere det rå udtryk, med udtryksfulde farver og bløde materialer. Når basen er på plads, er det her, hvor det sjove aspekt af indretningen kommer, nemlig tilføjelsen af personlighed og luksuriøsitet. Det personlige og varme indtryk kan du lade komme til udtryk med dine yndlingsfarver og mange forskellige planter. Dette vil skabe liv og personlighed i dit soveværelse samtidig med at det trækker naturen og muligheden for at leve i nuet tættere på.

Skab noget luksuriøst

Det luksuriøse kan du inkorporere ved bløde puder og dyner smukt lagt på sengen og flotte sengelamper i det fineste messing. Måske kan du endda tilføje flotte guld eller messing detaljer, hist og pist, med dekorative figurer, lysestager, rammer eller endda dørhåndtag. Du kan på denne måde få et overdådigt soveværelse der minder om et rent tropeparadis  eller en multikulturel oplevelse med afrikanske puder, marokkanske puffer og indiske tæpper. Denne trend byder på at mikse forskellige ting og det er kun fantasien der sætter grænser.