Kom i form med reformer træning

Reformer træning

Hverdagens hårde strabadser kan være den barske virkelighed. Vi lever i det såkaldte hamsterhjul, hvor mennesket oftest kan have en tendens til at fokusere målrettet på at overleve dagens udfordringer og problemer. Kroppen bliver sat i automatgear lige fra øjnene slår op, til vi lukker dem igen. Det er hverken sundt – eller nødvendigt for at kunne leve.

Hvis du har et ønske om at give din krop de bedste forudsætninger i hverdagen, når gearet er højt, så skal du praktisere reformer træning. Her kan du holde kroppen sund og tilpas. Helbredets ve og vel er altafgørende for, at vi kan præstere i hverdagen.

Forkæl kroppen med træning

Det har stor betydning, at vi kan bevæge os ud af sengen hver dag med de bedste forudsætninger i bagagen. Det gør, at vi møder op på arbejde i godt humør, nyder samværet med familie og venner, påskønner vores livsvilkår og har overskud til at hjælpe andre.

I reformer træningen er der fokus på, at du kan tone og træne din krop. Det er en træningsform, der ikke kun vil hjælpe dig med fysisk at stråle af selvtillid, det vil ligeledes skabe god grobund for udvikling af din personlige mentalitet. Men hvad er og kan reformer træning gøre for dig?

Bliv dus med reformer træning

Reformer er en simpel træningsmetode, hvor du kan udføre alle dine øvelser på én enkel maskine. Selve maskinen har en vogn på sig, så du vil opleve at vognens flade kan bevæge sig frem og tilbage. Der findes mange forskellige niveauer, hvilket betyder, at man ikke naturligvis har skulle være top trænet for at kunne deltage i denne træningstype.

I Pilates er vi vandt til at komme rundt i alle leder og kanter af kroppen, og det samme kan reformer levere. Det er gennem reformer, at du kan skabe en styrket, stærkere og sundere krop.

Du sætter gang i alt lige fra tæer til fingerspidser. Der er et stort fokus på netop styrke, kropskoordination, udholdenhed, fleksibilitet, smidighed og balance. Din krop vil takke dig for toning og tilpasning af kroppen, så du får en flot fysisk udstråling og et bedre psykisk udgangspunkt.

Udforsk fordelene ved at dyrke reformer

Der er flere grunde til, at du burde dyrke reformer træning. Det kan nemlig skabe en optimeret livsstil, der er forudsætningen for at du kan være energisk og engageret omkring det, som du ønsker at praktisere i hverdagen.

Der er altså mange fordele ved at vælge reformer træning fremfor andre sportsgrene eller træningstyper, da du med denne tilgang kommer rundt i alle forskellige muskelgrupper, ved kun at benytte en maskine. Du vil mærke positive ændringer og fremgang for kroppen gennem reformer træningen ved at:

  • Du bliver stærkere
  • Din krop bliver tonet
  • Du bliver mere smidig
  • Din krop bliver mere fleksibel
  • Du kan forbedre kropsholdningen
  • Du får det bedre på psykisk og fysisk
  • Du kan formindske smerter i musklerne
  • Du får mulighed for opstramning af hud
  • Du kan skabe gode forudsætninger for vægttab