Mode og bæredygtighed – her er et bæredygtigt brand

  • Redaktion
  • 17/12/2021
  • Kommentarer lukket til Mode og bæredygtighed – her er et bæredygtigt brand
Coster Copenhagen

Coster Copenhagen er et moderigtigt brand, som ikke går på kompromis med bæredygtighed. Coster Copenhagen skriver selv på deres hjemmeside at de vil være en del af løsningen, og ikke en del af problemet. 

Som forbruger har du et ansvar 

Som forbruger har du et stort ansvar for at holde fast i den grønne dagsorden. Det handler ikke kun om at købe økologiske grøntsager. Du er nødt til at tjekke alle de firmaer ,du handler fra. Der findes stadig firmaer, som sætter den hurtige profit før alle andre hensyn. Der bliver stadig importeret varer, som rejser alt for langt til, at de i sidste ende kan kaldes bæredygtige. Nogle firmaer er simpelthen ligeglade med den grønne dagsorden. De handler, hvor det er billigst uden at skele til, hvor og hvordan deres varer er produceret. Det gælder ikke Coster Copenhagen. Coster Copenhagen har grøn tankegang i deres DNA. Din opgave som forbruger er først og fremmest at kræve grøn tankegang af de firmaer, du handler med. Økologiske grøntsager er fint, hvis de altså ikke er dyrket på den anden side af kloden, men de er ikke nok. Du må gerne gå i moderigtigt tøj, men sørg for at det er produceret ud fra en helhedsorienteret og grøn tankegang. Hvis du endelig køber noget som kommer fra den anden side af kloden, så stil i det mindste krav til at det ikke er produceret af slaver. Sørg for at producenten behandler sine arbejdere værdigt. Børn skal ikke arbejde, de skal gå i skole. De der arbejder skal have ordentlig løn, rimelige pauser og sundhedsforsikring. Ingen skal lide overlast, for at du kan gå moderigtigt klædt. Stil krav. 

Økologi er ikke nok 

Det er ikke nok at du som forbruger tænker på økologi. Du kan ikke blindt holde dig til at det du køber er økologisk. Du må tænke større. Jo, det skal være økologisk, eller i hvert fald så tæt på økologisk som muligt. Det skal også være bæredygtigt. Der skal tænkes cirkulært. Der skal udvindes så lidt råstof som muligt og det skal fragtes så kort som muligt. Alt hvad der kan genanvendes, skal genanvendes. Når du køber tøj, til dig eller din familie, må det gerne være pænt og økologisk. Du skal bare sørge for at det også er bæredygtigt. Coster Copenhagen har sat sig selv som opgave at blive så bæredygtig, som det er dem muligt. 

Coster Copenhagen er mere end bæredygtighed 

Coster Copenhagen er ud over at være bæredygtig også et moderigtigt valg. Coster Copenhagen går efter organiske linjer og skønne farver. Stilen er enkel og smuk. Du behøver ikke kigge ret lange for at finde noget du ikke kan leve uden. Coster Copenhagen går hele vejen for at tilfredsstille markedet. De producerer moderigtigt tøj, som du kan gå i med ren samvittighed. Leder du efter lækker mode, behøver du kun kigge et sted. Ud over at være et lækkert modehus er det også dansk. Køb dansk og støt dit eget land. Støt dit eget lands økonomi ved at handle hos Coster Copenhagen.