Sæt din hængekøje med stativ hvor som helst

hængekøjer
koolo

Man har kendt til hængekøjer altid, og der er bestemt ikke noget, der taler for, at den er ved at forsvinde. Det skyldes jo simpelthen det, at den er super smart. Herhjemme er der i dag nok ikke så mange, der bruger en hængekøje som seng – og alligevel.

Der er i hvert flad mange, der holder af at tage en lur eller bare slappe af i en hængekøje. Den kan sættes op både udenfor og indenfor. Og desuden er den supernem at flytte rundt på. Når du ikke bruger den, er den også nem at pakke af vejen. Der er mange fordele ved en hængekøje.

En hængkøje med stativ er super smart

En hængekøje ses oftest, når den er spændt ud imellem to træer. Det kræver jo så, at du har to træer, og de to træer skal gerne have den rette afstand imellem sig. Ellers er det ikke muligt at hænge køjen op – med mindre du har noget andet, du kan hænge den op i.

Har du ingen træer, stolper eller lignende i din have, så vil du elske denne hængekøje med stativ, som simpelthen har sit eget stativ at hænge i. Det stativ er stabilt nok til, at det ikke skal fastgøres i noget. Du kan bare lægge dig i hængekøjen og nyde det.

Stativet er nemt at flytte rundt på i haven eller et andet sted. Det gør den langt mere fleksibelt end den model, der er afhængigt af at blive bundet fast et sted. Sæt den i solen eller i skyggen, og ryk stativet et andet sted hen, når du trænger til det.

asiat i hængekøje

Brug en hængekøje med stativ indenfor

Har du ikke to træer, eller har du overhovedet ikke nogen have, så kan du sagtens have en hængekøje alligevel. Vælger du en model på stativ, så kan den stå lige så fint indenfor som udenfor. Du behøver ikke at få den til at hænge på vandrør, dørhængsler, dørhåndtag, skabslåger eller andre kreative steder. Du sætter ganske enkelt hængekøjen på gulvet.

På den måde får du mulighed for at ligge og nyde livet i en hængekøje, selv om du bor på tredje sal. Det er et herligt sted at ligge, når du skal læse, høre musik, have en lur eller bare slappe af. Når du er færdig med det, kan du bare sætte den et andet sted eller skille den ad og sætte den væk.

En hængkøje er genial til en baby

Når du bruger en hængekøje med stativ til din baby, så kan den lille blive vugget i søvn. Vågner babyen før tid, eller bliver barnet uroligt, så kan det nemt vugges i søvn igen. Det gør det nemmere for dig i forhold til at putte babyen og våge over barnet, når det er lagt til at sove.

I kan også snuppe en lur sammen i hængekøjen. Det kan den sagtens holde til. Du kan også lige lægge babyen fra dig, hvis du har brug for det. Babyen ligger godt og trygt i hængekøjen med stativ, og imens kan du lige få ordnet noget.